Stimati clienti, comenzile plasate in perioada 12-17 Ianuarie, vor fi procesate incepand cu 19 Ianuarie.

Renuntarea la cumparare

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Conditii de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii sau produsele primite deteriorate, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise pe adresa de mail contact@military-grade.ro sau prin intermediul formularului de contact in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi puternice, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.Produsele se vor returna in ambalajul original in care au fost expediate si impreuna cu toate accesoriile si documentele (manual de utilizare, folii de protectie si alte accesori incluse in pachet)  Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnarii contravalorii, iar magazinul military-grade.ro nu poate fi tras la raspundere.

Costurile de returnare:

Costurile legate de returnarea produselor vor fi suportate de client, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea unui serviciu de transport de tip curierat-rapid asemanator cu cel utilizat pentru receptionarea produselor.Nu se acepta returnarea produselor folosind Posta Romana.  In cazul in care produsul a fost achizitionat impreuna cu o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat de catre magazin. (military-grade.ro) 

Cazuri speciale de returnare:

  • Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
  • Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

 

  • Produs nefunctional in primele 48 ore (2 zile lucratoare) de la receptie. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, in urma notificarii scrise

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

 

Procedura de returnare:

  • Pentru inregistrarea cererii de retur este necesar sa completati formularul de contact cu datele dumneavoastra iar in mesaj sa icludeti urmatoarele date: 

Numele si Prenumele pe care a fost facuta comanda (Preferabil ID/Numar comanda), numar factura.

Cont bancar in format IBAN, numele bancii si al titularului unde doriti restituirea contravalorii produselor.

  • Dupa trimiterea cereri de returnare este necesar sa impachetati produsul pentru a evita deteriorarea ambalajului original, si sa il expediati pe adresa firmei:

SC.LOT.SRL ,Ramnicu Valcea Strada Raureni nr. 228

Este obligatoriu sa trimiteti produsul, impreuna cu cutia originala a acestuia, nedeteriorata, toate accesoriile primite si factura primita in colet(factura constituie dovada achizitiei produsului din magazinul nostru). .

Dupa receptionarea coletului, in MAXIM 30 de zile va fi returnata contravaloarea produselor prin transfer bancar.(Atentie banii nu se pot returna prin alte metode decat cele mentionate, nu se returneaza in sistem ramburs!)

In cazul in care se expediaza coletul cu plata la destinatie, Military-grade va factura contravaloarea transportului, plus costul kilometrilor aditionali daca este cazul, suma ce se va scadea din valoarea de returnat.