Stimati clienti, comenzile plasate in perioada 12-17 Ianuarie, vor fi procesate incepand cu 19 Ianuarie.

Livrare produse:

 

Expediere produse si livrare

Expedierea produselor comandate pana in ora 15:00 se face in cursul zilei curente.

Livrarea

Se face în termen de maxim de 5 zile lucratoare pentru comenzile finalizate si confirmate pe email si/sau telefonic. Costurile de livrare Pentru comenzile de peste 200 lei livrarea este gratuita, iar pentru comenzile sub 200 lei costul transportului este de 18 lei cu tva . Daca va aflati intr-o zona cu km suplimentari in afara retelei curierului, veti fi contactat pentru a va instiinta de costul suplimentar al transportului. Taxele pentru kilometrii suplimentari sau pentru kilogramele suplimentare sunt suportate de catre client. Aveti posibilitatea de a opta pentru ridicarea comenzii de la cel mai apropiat sediu Fan Courier fata de localitatea dumneavoastra.

ATENTIE: La receptionarea coletului de la curieri, verificati integritatea produselor si a ambalajului. In cazul in care exista produse deteriorate la transport, se intocmeste proces verbal cu reprezentantul firmei de curierat si se returneaza exclusiv produsul deteriorat, care va fi inlocuit gratuit de SC.LOT.SRL. Procesul verbal intocmit de firma de curierat este absolut necesar pentru a putea inlocui produsul deteriorat. Reclamatiile ulterioare cu privire la produse deteriorate nu se iau in considerare.

Urmarirea comenzii

Aveti posibilitatea de a urmarii statusul comenzii si a vizualiza in timp real awb-ul folosind link-ul primit pe mailul furnizat de dumneavoastra. In cazul in care intampinati dificultati ne puteti contacta pentru mai multe lamuriri.

  • Atentie: pentru produsele disponibile pentru Comandă în Așteptare transportul se va face  in maxim 15 zile lucratoare.

 

• toate preturile prezentate pe acest site includ TVA

• va rugam cititi cu atentie caracteristicile tehnice ale produselor si pretul inainte de a face comanda
 

• pentru comenzi va recomandam sa apelati la sistemul on-line prin care, dupa inregistrare ca utilizator, se pot trimite comenzi simplu si comod. Pentru alte informatii va rugam apelati sectiunea contact a siteului.

• plata se poate efectua in sistem ramburs (la primirea coletului)
• plata prin card bancar prin intermediul sistemului euplatesc.