Husa rezistenta la apa Iphone 7 Catalyst

Husa rezistenta la apa Iphone 7 Catalyst

Husa Arm Band Supcase Iphone 7

Husa Arm Band Supcase Iphone 7

Husa UAG Monarch iPhone 7/6s-Crimson Red

Husa UAG Monarch iPhone 7/6s-Crimson Red

Husa rezistenta la apa Iphone 7 Catalyst

Proiectata sa faca fata oricarei situatii, husa Catalyst Iphone 7/8 este singura ce ofera o protectie completa telefonului dumneavoastra. Realizata din materiale de inalta calitate husa respecta standardele militare MLT STD 810G dar si standardele internationale IP68. Compatibilitate:Iphone 7/8
începând de la 305,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
CATIPHO7BLKC

Husa rezistenta la apa pentru Iphone 7 Catalyst

husa rezistenta la apa iphone7

Protectie universala:

Husa Catalyst Iphone 7/8 ofera protectie importiva apei si a socurilor mecanice fara sa influenteze in mod negativ functiile telefonului. Rezistenta la impact de la o inaltime de 2m si la apa pana la o adancime de 5m , husa reprezinta solutia universala de protectie pentru smartphone-ul dumneavoastra.

husa rezistenta la apa iphone 6

Acces la functiile telefonului:

Proiectata cu simt de raspundere,husa catalyst Iphone 7 permite folosirea telefonului in mod normal, fara sa restrictioneze acces la functiile de baza ale telefonului precum portul de incarcare, mufa jack, butoanele de power sau volum, precum si functia de recunoastere a amprentei touch-id.

husa catalyst iphone 7,husa rezistenta la apa catalyst iphone7

Design slim:

Husa Catalyst Iphone 7 , pastreaza aspectul telefonului tau si pune in valoare designul acestuia datorita spatelui transparent si al profilului redus ce nu incomodeaza folosirea acestuia.

cea mai buna husa iphone 7 rezistenta la apa 

Sunet exceptional / Fotografii inedite

Datorita membranei speciale hidrofobe (ce nu permite patrunderea apei), calitatea audio nu este influentata. Husa Catalyst rezistenta la apa pentru Iphone 7 nu influenteaza in mod negativ calitatea sunetului in timpul apelului. Camera foto nu a fost nici ea neglijata, aceasta este protejata de o lentila dedicata si o protectie pentru blit ce nu influenteaza calitatea fotografiilor.

 

 

Mai multe informații
Producator CATALYST
Brand Compatibil Apple
Model iPhone 8/7/6s
Video:

Instructiuni instalare:

Instructiuni acustica:

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHusa rezistenta la apa Iphone 7 Catalyst
Rating-ul dumneavoastră