Husa rezistenta la apa Iphone 5/5se Catalyst

Husa rezistenta la apa Iphone 5/5se Catalyst

Husa Spigen Rugged Armor Iphone 5/5se

Husa Spigen Rugged Armor Iphone 5/5se

Husa rezistenta la apa Iphone 5/5se Catalyst

Proiectata sa faca fata oricarei situatii, husa Catalyst Iphone 5/5se este singura ce ofera o protectie completa telefonului dumneavoastra. Realizata din materiale de inalta calitate husa respecta standardele militare MLT STD 810G dar si standardele internationale IP68.
Disponibilitate: Epuizat din stoc
SKU
catalyst-iphn5se

Husa rezistenta la apa pentru Iphone 5/5se Catalyst

husa rezistenta la apa iphone6/6s

Protectie universala:

Husa Catalyst Iphone 5/5se ofera protectie importiva apei si a socurilor mecanice fara sa influenteze in mod negativ functiile telefonului. Rezistenta la impact de la o inaltime de 2m si la apa pana la o adancime de 5m , husa reprezinta solutia universala de protectie pentru smartphone-ul dumneavoastra.

husa rezistenta la apa iphone 6

Acces la functiile telefonului:

Proiectata cu simt de raspundere,husa catalyst Iphone 5/5se permite folosirea telefonului in mod normal, fara sa restrictioneze acces la functiile de baza ale telefonului precum portul de incarcare, mufa jack, butoanele de power sau volum, precum si functia de recunoastere a amprentei touch-id.

husa catalyst iphone 5/5se,husa rezistenta la apa catalyst iphone 6

Design slim:

Husa Catalyst Iphone 6 , pastreaza aspectul telefonului tau si pune in valoare designul acestuia datorita spatelui transparent si al profilului redus ce nu incomodeaza folosirea acestuia.

cea mai buna husa iphone 5/5se rezistenta la apa husa rezistenta la apa iphone 5/5se

Sunet exceptional / Fotografii inedite

Datorita membranei speciale hidrofobe (ce nu permite patrunderea apei), calitatea audio nu este influentata. Husa Catalyst rezistenta la apa pentru Iphone 5/5se nu influenteaza in mod negativ calitatea sunetului in timpul apelului. Camera foto nu a fost nici ea neglijata, aceasta este protejata de o lentila dedicata si o protectie pentru blit ce nu influenteaza calitatea fotografiilor.

 

Mai multe informații
Producator CATALYST
Brand Compatibil Apple
Model iPhone 5 / 5S
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHusa rezistenta la apa Iphone 5/5se Catalyst
Rating-ul dumneavoastră