Husa ArmourDillo Samsung Galaxy A3-2015

Husa ArmourDillo Samsung Galaxy A3-2015

Husa Spigen Rugged Armor Galaxy A5 2016

Husa Spigen Rugged Armor Galaxy A5 2016

Husa Spigen Rugged Armor Galaxy A3-2016

Husa Spigen Rugged Armor Galaxy A3-2016

Husa ArmourDillo Samsung Galaxy A3-2015

Husa ArmourDillo Samsung Galaxy A3 Negru
începând de la 49,00 RON Preț standard 60,00 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
glxa3

Compusa din 2 straturi , ofera protectie la impact , zgarieturi si praf: Aceasta husa a fost proiectata special pentru cei cu un stil de viata activ , ce practica sporturi extreme sau isi desfasoara activitatea in medii cu risc ridicat.Ofera protectie sporita impotriva impactului datorita structurii sale usoare din polimeri TPU si exoschelet rigid ce absoarbe socurile si protejeaza displayul datorita marginilor speciale.                       

Exoschelet din policarbonat rezistent la impact: Husa ArmourDillo Samsung Galaxy A3 dispune de un exoschelet dur ce protejeaza colturile si partile vunerabile ale telefonului , precum si displayul .Acesta este fabricat din policarbonat ce absoarbe impactul , protejand astfel telefonul Samsung Galaxy A3 de daune accidentale.

Textura speciala ce imbunatateste aderenta: O alta caracteristica a exoscheletului din policarbonat este textura speciala ce imbunatateste aderenta si modul in care telefonul este tinut in mana , limitand astfel probabilitatea ca dumneavoastra sa il scapati .

Stand integrat in husa pentru vizualizare in modul peisaj: Husa dispune de stand integrat pentru vizualizare a continutului media in modul peisaj. Acesta se pliaza usoc cu un singur click si poate fi rabatat cand nu este folosit 

Decupaje pentru porturi si camera: Husa a fost proiectata special pentru Samsung Galaxy A3 si ofera compatibilitate 100%. Nu impiedica folosirea butoanelor sau a functiilor telefonului precum camera, blit sau microfon.

Mai multe informații
Producator ARMOURDILLO
Brand Compatibil Samsung
Model Galaxy A3
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsHusa ArmourDillo Samsung Galaxy A3-2015
Rating-ul dumneavoastră